Nieuwe ouders

Beste ouders / verzorgers,
 
Fijn dat u belangstelling heeft voor ons kindcentrum. U kunt contact opnemen met de teamleidster (Joyce Martens) om een afspraak te maken voor een persoonlijke rondleiding (tel. 0492-390151).
U kunt dan alle vragen stellen die voor u belangrijk zijn en u ontvangt een informatiepakket. Het heeft onze voorkeur om op een gewone schooldag onder schooltijd te komen kijken. U krijgt dan immers een reële indruk hoe de sfeer op een normale schooldag is.

We verzoeken alle nieuwe ouders om tijdig aan te melden. Er zijn ouders die hun kind voor het komende schooljaar al hebben aangemeld. Het is erg belangrijk dat wij een inschatting kunnen maken hoeveel kinderen er in groep 1 zullen gaan instromen. Dit is van invloed op onze organisatievorm. Daarom ontvangen we graag alle nieuwe aanmeldingen in maart of april; ook van jongere broertjes of zusjes van kinderen die al op ons kindcentrum zitten. Het gaat om alle kinderen die voor 1 oktober 2017 geboren zijn. U kunt een aanmeldingsformulier verkrijgen bij de teamleidster. 
 
We hebben hieronder enkele praktische zaken voor u op een rij gezet:

- Onze schooltijden zijn:
    maandag, dinsdag en donderdag:            8.30 - 14.30 uur (continurooster)
    woensdag, vrijdag:                                           8.30 - 12.30 uur

- De kleuters kunnen vanaf 8.20 uur van onze inlooptijd gebruik maken en naar binnen gaan als de eerste bel is gegaan. Bij de tweede bel om 8.25 uur komen alle andere groepen binnen. Om 8.30 uur starten de lessen. 

- Voor de ochtendpauze nemen de kinderen fruit (of een gezonde boterham) mee naar school. Iedere leerling krijgt van school een eigen drinkbeker om water te kunnen drinken. Elk kind neemt ook een eigen lunchpakketje mee voor het overblijven.

- Kinderen kunnen elke dag gebruik maken van de Buitenschoolse Opvang (BSO) op maandag, dinsdag en donderdag. Op woensdag en vrijdag is er BSO op een andere locatie. De voorschoolse opvang (VSO) vindt ook plaats op een andere locatie.

- Ook de peuters zijn vanaf 2 jaar welkom op ons kindcentrum. Er is gedurende 4 ochtenden peuterwerk (behalve woensdag). De peuterspeelzaal is geopend van 8.30 - 12.30 uur.