Nieuwe ouders

Beste ouders / verzorgers,
 
Fijn dat je belangstelling hebt voor ons kindcentrum. Je kunt contact opnemen met onze kindcentrumleider Joyce Martens om een afspraak te maken voor een persoonlijke rondleiding (via joyce.martens@stichtinggoo.nl of 0492 - 390151).

Tijdens de rondleiding kun je alle vragen stellen die voor jou belangrijk zijn en je ontvangt een informatiepakket. Het heeft onze voorkeur om op een gewone schooldag onder schooltijd te komen kijken. Je krijgt dan immers een reële indruk hoe de sfeer op een normale schooldag is.

Aanmelden basisschool
We verzoeken alle nieuwe ouders om hun kind tijdig aan te melden voor de basisschool. Er zijn ouders die hun kind voor het komende schooljaar al hebben aangemeld. Het is erg belangrijk dat wij een inschatting kunnen maken hoeveel kinderen er in groep 1 zullen gaan instromen. Dit is van invloed op onze organisatievorm. Daarom ontvangen we graag alle nieuwe aanmeldingen in maart of april. Dat geldt ook voor jongere broertjes of zusjes van kinderen die al op ons kindcentrum zitten. 

We hebben hieronder enkele praktische zaken voor je op een rij gezet:

- Onze schooltijden zijn:
    maandag, dinsdag en donderdag:            8.30 - 14.30 uur (continurooster)
    woensdag, vrijdag:                                           8.30 - 12.30 uur

- De kleuters kunnen vanaf 8.20 uur van onze inlooptijd gebruik maken en naar binnen gaan als de eerste bel is gegaan. Bij de tweede bel om 8.25 uur komen alle andere groepen binnen. Om 8.30 uur starten de lessen. 

- Voor de ochtendpauze nemen de kinderen fruit (of een gezonde boterham) mee naar school. Ieder kind krijgt van school een eigen drinkbeker om water te kunnen drinken. Kinderen nemen hun eigen lunchpakketje mee voor het overblijven.

- Kinderen kunnen gebruik maken van de Buitenschoolse Opvang (bso) op maandag, dinsdag en donderdag. Op woensdag en vrijdag is er bso op een andere locatie. De voorschoolse opvang (vso) vindt ook plaats op een andere locatie.

- Ook peuters vanaf twee jaar zijn welkom op ons kindcentrum. Er is gedurende vier ochtenden peuteropvang (behalve woensdag). De peuteropvang is geopend van 8.30 - 12.30 uur.