Aanmelden

Persoonlijke rondleiding
Wil je een kijkje komen nemen op onze fijne plek? Je bent van harte welkom! We leiden je graag persoonlijk rond en vertellen dan meer over hoe we werken op ons kindcentrum. Interesse in deze rondleiding? Dan kun je contact opnemen met onze kindcentrumleider Joyce Martens via joyce.martens@stichtinggoo.nl of door te bellen naar 0492 - 39 01 51.

Inschrijven opvang
Je kunt je zoon of dochter inschrijven voor peuteropvang of buitenschoolse opvang via het inschrijfformulier dat je hier vindt: aanmelden opvang.

Er zijn veel kinderen die gebruik willen maken van de basisschool van KC Het Venster. Zoveel, dat we voor sommige groepen of schooljaren zelfs meer aanmeldingen krijgen dan we kinderen kunnen plaatsen. Daarom maken we gebruik van een toelatingsbeleid.

Vooraanmelden onderwijs (als je kind jonger is dan 2 jaar en 11 maanden)
Je kunt je kind vooraanmelden vanaf de dag van geboorte. Gebruik de volgende link om naar het vooraanmeldformulier te gaan als je kind jonger is dan 2 jaar en 11 maanden: vooraanmelden onderwijs.

Aanmelden onderwijs (als je kind 2 jaar en 11 maanden of ouder is)
Vanaf het moment dat je kind 2 jaar en 11 maanden is, kun je hem of haar aanmelden voor het basisonderwijs. Gebruik de volgende link om naar het aanmeldformulier te gaan: aanmelden onderwijs